Inspiratie & Referenties

Bron: LinkedIn

Ellen is een doorgewinterde arbeidsvoorwaardenspecialist, die de details beheerst maar ook moeiteloos de grote lijn vasthoudt. Ze verbindt mensen op een heel natuurlijke manier. Heel prettig om mee samen te werken!
Als secretaris/penningmeester van de Werkgevers Vereniging Banken (WVB) heb ik Ellen leren kennen als een zeer plezierige, sociale, creatieve en resultaat- en oplossingsgerichte collega. En ook een nieuwsgierige, belangstellende gesprekspartner, die graag het naadje van de kous wilde weten.  Daarnaast is zij een ‘subject matter expert’ op het gebied van arbeidsvoorwaarden en -verhoudingen. In mijn functie als Country Head HR heb ik van die laatstgenoemde capaciteiten veelvuldig gebruik gemaakt als het ging om de interpretatie en ‘geest’ van de CAO Banken.
Ellen is, naast een fijne collega, een ervaren arbeidsvoorwaardenspecialist die grondig en zorgvuldig te werk gaat. In 2016 sloot zij voor de integratie van FGH Bank met Rabobank een akkoord met de vakbonden. Dit heeft zij heel kundig gedaan.
Een manager die ook nog eens coach en mentor is, zo heb ik Ellen leren kennen in haar tijd als mijn leidinggevende. Zij is praktisch, oplossingsgericht en haar gedrevenheid is aanstekelijk. Op persoonlijk vlak is het prettig samenwerken; toegankelijk, altijd in voor een grap en een positieve houding.
Ellen is in de periode bij HR Bouwfonds en HR Rabo Vastgoedgroep verantwoordelijk geweest voor een aantal grote HR projecten op het gebied van onder andere belonen, cao ontwikkeling, arbeidsvoorwaardenharmonisatie en functiewaardering. Op een zeer professionele wijze weet zij complexe inhoud te vertalen naar voor de organisatie toepasbaar beleid. Dat doet zij op een gestructureerde en planmatige wijze en heel resultaatgericht. Daarbij is Ellen op samenwerking gericht en erg goed in “stakeholdermanagement”.

Reacties zijn gesloten.