Wie is Ellen

Ik ben een ervaren beleidsadviseur op het gebied van Human Resources (HR) in de bankensector. Ik heb gewerkt in diverse sectoren, zowel privaat als publiek. Van nature ben ik een ‘omdenker’. In combinatie met mijn analytisch inzicht helpt mij dit om creatieve wijze oplossingen te vinden voor integrale en complexe vraagstukken.

Mijn drijfveer is het leveren van deskundigheid en kwaliteit. Daarbij neem ik graag initiatief en ben open en toegankelijk in mijn communicatie. Ik vind ik het belangrijk om oog te houden voor een evenwichtige balans tussen inhoud, proces en relatie.

Lees meer over mijn achtergrond en ervaring.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en geniet ik van de natuur. Vrijwel iedere dag ben ik te vinden in de mooie omgeving van Soest, aan de wandel met onze trouwe viervoeter Tobias, een Friese Stabij. En in de weekenden en vakanties hijsen mijn partner Ton en ik graag de zeilen op onze zeilboot om uit te waaien op het IJsselmeer en/of de Wadden- en Noordzee. Verder speel ik graag golf en houd ik van het ontdekken van nieuwe reisbestemmingen.

Reacties zijn gesloten.